Cerceii sunt o modalitate ușoară de accesoriu și sunt un cadou minunat pentru oricine. Una dintre cele mai ușoare moduri de a găsi cercei noi este să te uiți prin cutia ta de bijuterii și să îi scoți pe cei pe care nu i-ai mai purtat de ceva vreme. O altă variantă este sa îți cumperi o pereche nouă. Dacă ești în căutarea a ceva mai modern, aruncă o privire la aceste cinci tendințe care sunt populare în acest an.

  • Stud Earrings sau Cerceii cu șurub

    Cerceii cu șurub sunt o alegere clasică, versatilă și cât se poate de atemporală. Așa cum spune vechea zicală: „Dacă nu e stricat, nu-l repara”, de ce să te joci cu ceva care funcționează de secole?

    Cerceii cu șurub nu vor eșua niciodată să arate elegant. Pot fi purtați cu orice ținută și în aproape orice ocazie. Pe lângă faptul că sunt alegeri sigure pentru cei care caută o potrivire bună fără să își asume riscuri, cerceii sunt, de asemenea, perfecți pentru cei care vor să adauge puțină strălucire sau bling fără să exagereze. De asemenea, sunt ușor de pus și de dat jos!

  • Hoop Earrings sau Cerceii cu cercuri

    Cerceii cu cerc sunt cea mai populară alegere pentru femei și sunt ușor de purtat. Poți alege între cercei cu cercuri simple sau cei funky, cu ornamente precum mărgele, accente de culoare și multe altele. Cerceii cu cercuri pot fi, de asemenea, confecționați din metale prețioase sau aliaje, aurii sau argintii. Atunci când stabiliți ce tip de cercei doriți să purtați, țineți cont de faptul că unii se pot potrivi mai bine formei feței tale decât alții. Dacă nu ești sigură cum vor arăta pe forma ta de față, încearcă să te uiți la poze sau să îți  întrebi prietenele care i-au purtat înainte!

  • Ear Cuff Earrings sau Cerceii de tip manșetă

    Cerceii de tip ear cuff (manșete pentru urechi) sunt o nouă tendință în materie de cercei. Aceste tipuri de cercei se prind în jurul urechii ca o manșetă, de unde și numele lor.

    Sunt o modalitate excelentă de a adăuga puțin nonconformism look-ului tău și de a-ți arăta stilul.

    Acest tip de cercei arată cel mai bine cu părul scurt, dar pot fi purtați și cu păr lung, prins în coadă. Important pentru acești cercei este să se vadă pavilionul urechii.

  • Threader Earrings sau Cerceii de tip lanț prin ureche

    Cerceii de tip threader sunt un stil de cercei ce datează încă de pe vremea Egiptului Antic.

    Acest tip de bijuterie a redevenit popular în anii 1960, când designerul francez Christian Dior, i-a folosit ca parte a liniei sale haute couture. În prezent, cerceii cu lanț vin în dimensiuni diferite, unii având fire lungi ce coboară pe gât, alții având fire mai scurte care atârnă sub lob. Modelele de cercei variază, de asemenea, în ceea ce privește designul, în funcție de tipul de look pe care îl doriți! Dacă intenționați să purtați zilnic (sau chiar de mai multe ori pe săptămână), asigurați-vă că sunt suficient de durabili pentru uzura zilnică, astfel încât investiția dumneavoastră să dureze ani de zile!

  • Jacket Earrings sau Cerceii ce au elemente atașate în spatele lobului urechii

    Cerceii Jacket sunt disponibili în versiuni diferite, iar principiul de bază al acestor cercei, implică o componentă suplimentară care se montează pe tija cercelului, de obicei în spatele lobului urechii. Aceasta este ținută în poziție cu închizătoarea sau chiar se montează pe închizătoare pentru a fi mai greu de pierdut. Aceasta componentă, atârnă în jos, în spatele lobului urechii, ca parte a cercelului, dând un plus de efect look-ului tău.

    Pe măsură ce multiplele piercinguri pentru urechi au intrat în tendințe, cerceii jacket oferă celor cu un singur piercing (o singură gaură în ureche), posibilitatea de a se distra jucându-se cu opțiuni de stil și combinații multiple.

    În concluzie acestea sunt cele 5 tipuri de cercei în tendințe în 2022, pe care Silver Berry le recomandă cu drag și care pot fi găsite și achiziționate, alături de o gamă largă de bijuterii, și pe pagina de magazin a site-ului www.silver-berry.com

O zi cu soare și cu dragoste în suflet!

Acest articol a fost scris pentru Silver-Berry, cu dragoste, de către Alexandra.